REKONEKTIVNO ISCELJIVANJE

Rekonektivno isceljivanje  je METODA UNAPREĐENJA PSIHO-FIZIČKOG ZDRAVLJA i predstavlja najviši oblik isceljivanja energijom trenutno poznat na zemlji. Metoda je jednostavna i izuzetno efikasna. Ova mocna forma beskontaktnog isceljivanja organizmu pomaže povratak u ravnotežu i isceljenje (izlečenje) ne samo na biološkom i fizičkom nivou već i na svim ostalim nivoima postojanja: mentalnom, emotivnom i duhovnom…

Rekonektivno isceljivanje može pomoći svakome, nekome delimično, nekome u potpunosti i mnogi nalaze novi smisao života nakon što su ga iskusili. Jednostavno rečeno, poboljšava i nadograđuje kvalitet Vašeg života i delovanja.

Rekonektivno isceljivanje - rekonekcija Valjevo

Obzirom da se frekvencije tj. energija prilikom rekonektivnog isceljivanja ne može kontrolisati odnosno usmeriti na konkretan problem kod klijenta (ona deluje na organizam kao celinu), praktičar rekonektivnog isceljivanja – kome nije ni potrebno da zna sa kojim problemom klijent dolazi – stvara uslove u kojima energija kao viša inteligencija određuje šta i kojim redosledom treba dovesti u balans u organizmu. Na taj način i iskustvo svake osobe koja je iskusila rekonektivno isceljivanje je jedinstveno.

Rekonektivno isceljivanje se primenjuje kada postoji bilo kakva neravnoteža u organizmu (a posledica neravnoteže je oboljenje) ali i kada se žele ukloniti blokade bilo koje vrste, kada se želi poboljšati kvalitet života, ubrzati lični razvoj.

Energija koja se inicira prilikom rekonektivnog isceljivanja, za razliku od elektromagnetnih energija, tj. njen intenzitet se pojačava sa udaljenošću što omogućava da tretmani na daljinu budu podjednako efikasni kao i u prisustvu klijenata. Efekti rekonektivnog isceljivanja su trenutni ali su njihovi rezultati vidljivi od takoreći istog trenutka kad se sesija završi pa do nekoliko nedelja ili meseci koliko je potrebno da se promene dese. Dobar primer za to je cveće. Nekad dobijemo stasao cvet koji samo zasadimo u saksiju i već ga imamo na načem balkonu ili bašti a često kupimo seme ili pelcer, zasadimo, negujemo, zalivamo i kroz određeni period dobijemo cvet u punoj njegovoj veličini i lepoti. Isto tako je i sa rezultatima rekonektivnog isceljivanja. Nekad su vidljivi odmah a nekad je potrebno vreme da bi se iskazali u punom efektu.

 

BROJ TRETMANA

Obično se rade 3 (tri) sesije u razmaku do 7 dana između sesija. Prilikom sesije rekonektivnog isceljivanja nema fizičkog kontakta između praktičara i klijenta. Energija inicirana sesijama nastavlja da deluje u organizmu i nakon njihovog završetka dokle god je to potrebno. Svako ima različito iskustvo za vreme trajanja sesije i sva su prijatna. Tri polučasovne sesije zasigurno pokreću pozitivne procese kako u organizmu tako i u svakodnevnom životu .

ŠTA DOBIJAMO

Rekonektivnim isceljivanjem Vi primate najvišu formu onoga što Vam je najpotrebnije u ovoj (trenutnoj) fazi života.

– znatno poboljšanje nivoa fizičke energije

– balans emocionalnih i mentalnih stanja

– povećanje samopouzdanja i samopoštovanja

– izlečenje raznih tegoba i fizičkih bolesti

– uklanjanje blokada i pomaci ka zdravlju

– smirenost, mir, opuštenost

– odbacivanje tuge, patnje, negativnih misaonih obrazaca

Dr Eric Pearl je rekao „Ako imate sreće Vaše isceljenje će doći u obliku u kojem to očekujete a ako zaista imate sreće Vaše isceljenje će doći u obliku o kojem nikada niste ni sanjali, u onom koje svemir ima na umu samo za Vas“.

Objasniti isceljivanje je veoma komplikovano jer postoje dva partnera u procesu isceljivanja – jedan je terapeut iscelitelj a drugi je klijent koji dolazi na isceljivanje. Ako se klijnet nalazi na vibracionom nivou koji nece dozvoliti energiji da prodre u njegov zivot onda ne postoji nista sto moze da ga isceli. Njegov proces je zatvoren. To se desava i u bilo kom drugom obliku lecenja. I u zvanicnoj medicini ako idete kod doktora reda radi, bezvoljno uzimate terapije koje Vam je prepisao i umisljate da znate bolje od njega necete se izleciti sve dok ne promenite uverenje.

Podsetimo se Isusovih reci: „Nisam te ja iscelio nego vera tvoja

TOK SESIJE

Nakon popunjavanja dokumentacije i razgovora između klijenta i praktičara o svemu što klijenta zanima u vezi rekonektivnog isceljivanja, klijent potpuno obučen (jedino je izuvanje obavezno) leže na sto za masažu, zatvara oči i prepušta se iskustvu isceljujućih frekvencija ujedno opažajući šta se događa. Iskustva svake osobe su jedinstvena. Klijenti mogu u toku sesije osetiti trnce, protok energije kroz telo, temperaturne razlike u obliku topline, hladnoće, povetarca, lagani pritisak ili težinu u pojedinim delovima tela, osećaj plutanja, vizije različitih boja, vizuelnih slika.

Nezavisno od toga šta klijent oseća u telu, fizičko telo na frekvencije može odgovarati sa vidljivim indikatorima od brzog kretanja očiju, promene ritma disanja, spontanih pokreta ruku, stopala ili drugih delova tela.

Praktičar radi iznad tela, bez kontakta, u razmaku od nekoliko centimetara do nekoliko metara krećući se lagano oko klijenta. Sesija se završava tako što praktičar klijenta dodirne za rame i obavesti ga da može otvoriti oči i ustati. Nakon sesije sledi još jedan razgovor sa praktičarem gde Vas on pita za iskustva tokom sesije.

Naravno, uvek postoji i neki procenat ljudi (u slucaju rekonektivnog isceljivanja jako mali) koji ne oseti nikakve senzacije u toku samog tretmana. To ne znaci da frekvencije tj. energija nisu prosle kroz organizam i da se promene nece ispoljiti. Da li auto, u kome ne radi skala za stanje goriva, a Vi sipate benzin – moze da se vozi? Naravno, i kod ovih osoba frekvencije ce odraditi potrebno u organizmu a na osobi je da prihvati i prati promene na svim nivoima.

VAŽNA NAPOMENA

Rekonektivno isceljivanje u velikoj meri može pomoći ozdravljenju pa i izlečenju organizma od raznih oboljenja. Međutim, ništa nije čarobni štapić, tako da, kao i bilo koji drugi oblik zdravstvene zaštite, ne može ništa i nikome garantovati.

Rekonektivno isceljivanje ne zamenjuje nikakvu terapiju koju je klijent pre sesija koristio.

Dr Eric Pearl, Rekonekcija i Rekonektivno isceljivanje kao ni praktičar rekonektivnog isceljivanja ne dijagnostikuju, niti tretiraju zdravstvene ili druge tegobe. Klijent je sam odgovoran za zdravstvenu brigu o sebi.  Rekonektivno isceljivanje ne iskljucuje ni jedan oblik terapije niti prekid bilo kog oblika lecenja koji je klijent koristio. Kao i pre tako i nakon sesija rekonektivnog isceljivanja svako treba, po potrebi, otići lekaru opšte medicine ili drugog oblika alternativne medicine i/ili nastaviti svoje lečenje.

 

„Uđite. Lezite i zatvorite oči. Pustite sebe da plutate ali nemojte zaspati. Verujte, onaj ko sluša misli i molitve sasvim je izvesno već šuo Vaše. Ne samo da je čuo sve ono za šta ste se molili, nego je čuo i ono za šta se niste ni setili da se molite. On sve zna. Znao je i pre nego što ste ušli. Zato prestanite da pričate, zaustavite svoj unutrašnji dijalog i samo slušajte, pustite da Vam univerzum donese šta zaključi da vam je potrebno. Samo lezite tu i budite otvoreni i spremni da ne doživite ništa isto onako kao što ste spremni da doživite nešto. Ako ste otvoreni, doživećete ono što je namenjeno Vama.“dr Erik Perl